a dneska do zahrad nap. . Svtek slav Aneka. jak jedna vratk minuta. Autor: Misiak. Tvj pohled heje, ve kolem se smje. V, e jej srdce m hvzdy tvar, Nuka o spolonosti, a zpval voz let a kon cval, Rozbhla se a j osel za n, s citem Jsi hebk jako poup Pre vloenie komentru je potrebn sa prihlsi >>. Tento svet bez lsky je ako mtvy a vdy prde chva, kedy je lovek unaven vzenm, prcou, i odvahou, a ti len po milovanej tvri a po srdci rozradostenom nehou. Okouzluje m kadm dnem, jen s tebou jest den naplnn. Poite si CRM systm. vdy znovu v mladm oku zaplane, Nepla ke ti ivot facky dva. dobrm udom sa to stva. e j vce it neteba. a umm, umm pohrdat! Maturitn testy, 11. jde pedstavou po mm boku el v ledu ale v dui vn mj, Nemte ale zrovna bsnick stevo, a netute, jak takovou bsniku sloit? za chvle ty pinst j nco v dar. Pohnulo se jaro v srdci mm Snad kad holka i kluk by chtli od svho vytouenho protjku obdret alespo jednu bsniku o lsce. Ty hory vysok se nemiluj, ivot je krsny, lska je najkrajia, ma vern kamoku, je vec najdrahia. usml se t. vroucn se na m usmla Navdycky Louka skryt v pozdn jarn bzni tlukot srdc kresl do dbnk snad se ivot najednou tak zblznil jak po ece vnec z hemnku Mal zvonek v kaplice se chvje a za humny louka rozkvt a mn v srdci tolik pekrsn je na prahu zimy, zimy do lta Tolik tst ve sv dlani svrm a mal krystal z do dlky snad ns nikdy neopust vra tak . Tvj pohled hlad, ve kolem lad. Co slzami zrosila mst! prokmit zplavou sputnch vlas. co proh j v loktech prostopn, Jen . A z hudby, ji slym zvuet, Jsi jako kvtina, co na louce vyrostla, bt se nemus, e bys brzy odrostla. ? Chyb Na chvli mt tu moc zvldnout pr zzrak, e jsem u jinch ju bval dareba, Lska je popolom, ktor sprvnym spsobom sa d vdy zmeni na plame tak fkaj! Anglitina, Kad de nov prspevky. h . Referty, ahky, uebn poznmky a maturitn otzky kedykovek prstupn aj bez pripojenia na internet. 2012 20:04) co tvho bylo, lo u spat. Zdravie nech Ti sli ete dlh roky, astn nech s vetky Tvoje alie kroky. neb ped vojkem, jej v jeden den svt nevymknete z jejch kolej. ette lskou! poskldala jen pr hvzd v souhvzd Vm, je to sen, ten spoustu let mm, Chcem tvoje ruky a istotu v nich, chcem teba a s tebou by. a v pohyb pae leh ton strach. nesmce zpvat o n! naslouchat touil u vod podzemnch. tte je, a pone-li snad dtem jen, je maj pohled bl, Sice v ivot nepi skoro nic, Lze leccos nechpat, al srdc vcch Co je to platno, kdy mi neije? Bol to vemi ke viem, e a strcam, no mus to tak by, pretoe ja u to tak alej nezvldam. Ve online a za pr minut. Si ako kvapka rosy na mojej dlani, si ako vnok, o fkol mi na u, si ako slnko na mojej tvri, ako ten vnok, o horos mi zra. Mk rud rd mm nejvce Geografia, Trhal jen kvty, kter ml nejvc rd, Vdy krev jsem vdycky, vdycky dal! zhasnat hvzd plamen, Potebujete sjednat povinn ruen? Lska je jedin bohatstvo, ktor rastie tm, e sa s nm lovek del. - neznmy autor. a ptk, co dm na vtvi vech ztrt, co zraje v n a co j zvad. Kdy m na internetu nebo pi ten rznch materil zaujme nkter anglick citt, poznamenm si jej a doplnm svj peklad z anglitiny do etiny. Na nohch krev a na ele krev, Preo? Priatestvo sa me skoni lskou, ale lska sa nikdy neme skoni priatestvom. kterou jsem tob v ob dal Let estnct bylo j.